Acasă / Testimoniale / Psihoterapie de grup / Asemănări și diferențe – Grup „Întâlnirea cu sine”

Asemănări și diferențe – Grup „Întâlnirea cu sine”

Publicat de | 2017-02-08T23:44:18+00:00 20 iunie 2014|Psihoterapie de grup|

„Am ajuns la un grup de dezvoltare personală dintr-o pură coincidență, la sugestia unei persoane apropiate. Am căutat un curs de dezvoltare personală și am dat peste un grup de dezvoltare la care m-am hotărât să particip. Ajunsă în cadrul grupului, am avut parte nu doar de o primire călduroasă, ci și de o experiență plăcută.

Fiind pentru prima oară în cadrul unui asemenea grup, nu știam la ce să mă aștept, însă după prima întâlnire mi-a fost dovedit faptul că există și oameni care nu sunt atât de perfecți precum credeam. În acest grup de dezvoltare, am găsit atât persoane comunicative, sociabile și aiurite ca mine, dar și persoane care deși vorbeau doar când era nevoie sau persoane calculate, toate eram acolo pentru a ne rezolva o problemă, fie cea de a ne tempera, fie cea de a ne exprima mai ușor.

În grup se găsesc atât persoane cu probleme asemănătoare alor tale, dar și diferite, experiențele celor din jur îți vor declanșa trăiri din trecut, sentimente și amintiri. Se vor regăsi puncte comune, dar vor exista și păreri diferite.

Am învățat să ascult, să fiu mai atentă la nevoile celor din jur, să mă pun postura unor persoane în anumite situații, am avut parte de sprijin, susținere și încurajări.

Experiența din grupul de dezvoltare personală aș repeta-o până aș deveni perfectă, dacă ar fi posibil.”

Georgiana

Facebook Comments