Psihoterapie de cuplu 2017-02-08T23:44:47+00:00

Psihoterapie de cuplu

„…Şi au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” rămâne doar o frază de basm atunci când ne trăim propria relație. O relație nu este o stare sau o destinație, o relație este un proces cu o dinamică aparte în care doi oameni există independent unul față de celălalt, însă care împreună construiesc o relație.

Fiecare cuplu are istoria sa, fiecare cu etapele sale de formare, de creștere, de criză, de speranță sau deznădejde, de renaștere și chiar de destrămare. Sunt momente în care partenerii trec prin crize personale care se răsfrâng asupra dinamicii de cuplu. Pentru unii astfel de momente sunt de creștere, pentru alții sunt copleșitoare.

Apelăm la o psihoterapie de cuplu atunci când în relația de cuplu ne confruntăm cu perioade de impas, când întâmpinăm probleme de comunicare, verbală, non-verbală și afectivă, stări de conflict și tensiuni, perioade de separare și/sau divorț.

Psihoterapia de cuplu creează cadrul celor doi parteneri pentru a putea asculta și înțelege, pe sine, pe sine în relație cu celălalt, pe celălalt dar și să cunoască mai bine dinamica relației.

O relație este bună tocmai pentru că este în construcție, este o aspirație spre starea de bine în doi și în orice relație există loc pentru a repara.

Testimoniale

  • Testimonial Ca un sol de pace

Ca un sol de pace

03 martie 2015|0 Comentarii